Phone078 - 621 44 53

Organisatie

De Bruyn Intergips Afbouw is een familiebedrijf en werd in 1976 opgericht door de heer L. de Bruyn en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een vooraanstaande en toonaangevende onderneming met ruim 125 medewerkers en behoort tot één van de grotere afbouwbedrijven van Nederland. De Bruyn Intergips Afbouw wil haar positie in de markt verder versterken in de regio's waar zij opereert (geheel Nederland, met uitzondering van Limburg, Groningen en Friesland).
 

Activiteiten

 
Alle activiteiten worden geleid vanuit een modern kantoorgebouw met opslagruimte en een ruim opgezette showroom aan de Laan van Londen 200 te Dordrecht. (Businesspark Amstelwijck)
 
Onze kernactiviteiten bestaan uit het leveren en plaatsen van massieve scheidingswanden (gipsblokken en verdiepingshoge cellenbeton panelen), stukadoorswerk in de ruimste zin van het woord en spuitpleisterwerk (Spack).
 
Een kleine groep gespecialiseerde medewerkers van het bedrijf houd zich bezig met de particuliere markt m.b.t. sierpleisterwerk, spuitwerk, stucwerk en lijstwerk op wanden en plafonds voor nieuwbouw- en bestaande woningen. In onze ruim opgezette moderne showroom kan men vrijwel alle mogelijke wand- en plafondafwerking bekijken.
 

Kwaliteit

 
De directie van De Bruyn Intergips voert een beleid waarbij de kwaliteit van de producten en diensten moet voldoen aan de eisen en verwachtingen van de opdrachtgevers. De Bruyn Intergips Afbouw is VCA gecertificeerd. Het kwaliteitssysteem is zodanig ingericht dat zowel extern als intern duidelijk is gemaakt volgens welke procedures en instructies wordt gewerkt om de kwaliteit van de producten en diensten te waarborgen. Al onze bouwplaatsmedewerkers zijn in het bezit van het VCA diploma en de operationeel leidinggevenden zijn in het bezit van het VCA-VOL diploma.
 
De Bruyn Intergips Afbouw B.V is erkend door de Stichting Erkenningsregeling voor het Stukadoors- en afbouwbedrijf (StucKeur). Dat betekent dat wij voldoen aan de strenge StucKeur eisen voor wat betreft het opleiden van ons personeel, het gebruik van materialen en gereedschappen, de ARBO- en milieunormen en de administratieve organisatie.
 
De Bruyn Intergips Afbouw is tevens aangesloten bij de branchegerichte organisaties Technisch Bureau Afbouw en de NOA, waarvan wij ook lid zijn van de Sectorvereniging GrootBedrijven.